Zöld Konyha // padthai
Gasztro workshop
Fenntartható – országokon átívelő - kreatív - története van
Gasztro workshop
Fenntartható – országokon átívelő - kreatív - története van
Januári tanfolyamunkon, Ázsia leghíresebb egytálétele, a padthai áll a középpontban! Pirított rizstészta, zöldségek és tofu… tarts velünk, ha egy igazán különleges, gyors és egészséges fogás elkészítését szeretnéd elsajátítani!
Vezeti: Tikos András, séf
A jegyár tartalmazza az alapanyagot.
Jegyek megvásárolhatóak JANUÁR 19. HÉTFŐ 17.00 óráig.
A programot minimum 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
1942 őszén, két úr üldögél a Japán Kávéház teraszán. Egy friss újságcikket olvasnak, amely felfedi, hogy a Piszkos Fred-regények szerzője,…
Káli-Rozmis Barbara író-kutató előadása
Boribon kicsit másképp! Előadásunkban több jól ismert Boribon mesét egy új történetben mesélünk el - a szerző engedélyével -, némileg…
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.